0

FORTROLIGHEDS/PRIVATLIVS POLITIK:

Hos Zanca Sonne Aps vægter vi vores kunder og deres datas sikker højt. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig som kunde at forstå hvad vi gør med dine data, og derfor give dig den bedst mulige oplevelse når du handler hos ZancaSonne.

Du kan herunder læse hvilke data vi indsamler, hvordan vi bruger dem til din fordel, dine rettigheder som forbruger og m.m. i forhold til EU’s persondatalovgivning.

DATAANSVARLIG & SPØRGSMÅL TIL ZANCASONNE:

ZancaSonnes databeskyttelsesansvarlige er Julie Bundgaard. Spørgsmål vedrørende persondata, & opbevaring af disse, kan rettes til kundeservice på telefon (+45)44616128 eller Mail@ZancaSonne.dk

HVILKE TYPER AF OPLYSNINGER INDSAMLER ZANCASONNE:

- Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt andre oplysninger, du måtte give os i forbindelse med oprettelse af en ordre. Vi gemmer også oplysningen om hvor mange ordre samt penge du har brugt hos ZancaSonne

- Oplysninger, der sendes fra din computer, tablet, mobil m.m. når du bruger ZancaSonnes hjemmeside eller andre, tilknyttede hjemmesider. Her i blandt din enheds id, enhedens type, browsertypen, din geografiske placering, elektroniske adresser (fx IP- og MAC-adresse), præferencer og oplysninger vedrørende din brug af ZancaSonnes sider. Disse personoplysninger indsamles også via cookies mv.

HVAD BRUGER ZANCASONNE DINE OPLYSNINGER TIL:

- Så snart du laver en ordre hos ZancaSonne, giver du tilladelse til at vi gemmer dine persondata. Disse dataer er bl.a. dit navn, adresse m.m. Disse dataer vi nødt til at bruge for at kunne behandle og fremsende din ordre. Disse dataer gives videre til leverandøren der skal levere din pakke, så vi er sikker på din pakke kommer ordenligt frem og at du får besked om dette. Vi gemmer også dine informationer og tidligere ordre hvis du f.eks. skulle have en retur eller reklamation.  Ønsker du at vi sletter disse informationer om dig, kan du kontakte kundeservice på mail@zancasonne.dk

- Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du også tilladelse til at vi gemmer dine oplysninger så vi kan sende dig gode tilbud, opdateringer & anden brugbar information, vi mener kunne være relevant for dig. Du giver tilladelse til dette når du krydser ’Modtag Nyhedsbrev’ af eller ved at skrive dig op.

Vi behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentelse af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring samt brugen af persondata til at lave relevant, målrettet markedsføring hos tredjepartsplatforme, der omhandler, men ikke nødvendigvis er begrænset til Facebook og Google. Vi gør kun brug af din persondata i denne sammenhæng, hvis du har givet dit samtykke, til at vi må bruge din købshistorik til segmenteret markedsføring i henhold til indeværende Fortrolighedspolitik og har sagt ja til at modtage nyhedsbrevet.

Fortryder du at have givet os dit samtykke og dermed ønsker, at vi fjerner dit samtykke til at optræde i vores database over e-mailadresser, vi har tilladelse til at bruge til markedsføring hos eksterne samarbejdspartnere, kan du til enhver tid gøre det ved at kontakte vores kundeservice på telefon eller via e-mail. Ønsker du at annullere dit samtykke til at modtage nyhedsbreve kan du altid afmelde dig i bunden af et.

- Hos ZancaSonne bruger vi cookies for at give dig den bedst oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Her i blandt andet til forbedringer af brugeroplevelsen, men også til at målrette vores markedsføring, så den passer til den enkelte kundes behov.

En cookie er en meget lille tekstfil, der ligger sig på dit udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle informationer om, hvilke sider og funktioner du bruger. Nogle cookies slettes med det samme, hvor andre bliver liggende i længere tid. Cookies gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle informationer om, hvilke sider og funktioner du besøger.

Hos ZancaSonne gør brug af tredjepartscookies. En tredjepartscookie er en cookie, som placeres af vores samarbejdspartnere som f.eks. analyseprogrammer. Nogle af de vigtigste tredjepartscookies, vi anvender er: Google Analytics, Bing & Facebook

Du bestemmer selv om vi skal gemme dine cookies, da du kan fravælge det på din computer, men du skal være opmærksom på der kan være nogle funktioner du fravælger da de skal bruge cookies for at kunne fortsætte. Du skal være opmærksom på at hvis du forlader ZancaSonnes hjemmeside via et link til en anden side, overgår du til deres cookie/fortrolighedspolitik.

HVOR LÆNGE OPBEVARER ZANCASONNE DINE PERSONOPLYSNINGER:

Når du laver en ordre hos ZancaSonne og dermed har giver os dine personoplysninger til os, for at vi kan levere din pakke, opbevarer vi dine ordreoplysninger i vores interne ordresystem i 5 regnskabsår i henhold til Bogføringsloven. Ordreoplysningerne i det interne ordresystem bliver ikke krypteret og bliver kun givet videre til leverandøren af din pakke så de kan få den sikkert frem til dig! Eller hvis du i købsprocessen har givet samtykke, til at dine oplysninger må bruges i markedsføringsøjemed for os.

Hvis du har godkendt at vi bruger cookies til at følge dine aktiviteter på vores hjemmesiden, gemmes disse i 50 måneder i henhold til retningslinjerne i vores performanceværktøj Google Analytics.

Hvis du laver et nyt køb, eller besøger vores side igen, bliver opbevaringsperioden startet forfra.

VI PASSER GODT PÅ DINE OPLYSNINGER:

Hos ZancaSonne er det vigtigt for os, at du føler dig tryg når du handler. Derfor beskytter vi altid dine oplysninger og giver dem kun videre til vores samarbejdspartnere hvis du har givet sammentykke til dette. Vi opbevarer dine persondata i vores kundedatabase som beskyttelse mod misbrug af de interne medarbejderes persondata.

Den 25. Maj 2018 kom EU’s nye databeskyttelseslov som giver dig som kunde flere rettigheder. Du kan nu bede om at få adgang til de personoplysninger ZancaSonne har gemt, samt modsætte dig dette, så vi ikke gemmer flere på dig eller helt bede om at få dem rettet og/eller slettet.

Ønsker du at gøre brug af din ret til at tilbagekalde dit samtykke til markedsføring, kan du frit gøre det ved at afmelde dig vores nyhedsmails i bunden.

Ønsker du at gøre brug af din ret til at få ændret i dine persondata kan du kontakte vores kundeservice på telefon (+45)44616128 eller Mail@ZancaSonne.dk

Ønsker du at få slettet dine persondata helt fra vores system, vil disse blive slettet i kundedatabasen efter 5 år, og i vores analyseværktøj Google Analytics efter 50 måneder, automatisk. Ønsker du dem slettet inden kan du kontakte vores kundeservice på telefon (+45)44616128 eller Mail@ZancaSonne.dk

VI OPDATERER LØBENDE BETINGELSERNE:

I forbindelses med EU’s persondatalovgivning, opdatere vi løbende siden og vores handelsbetingelser så det lever op til loven. Du kan altid holde dig opdateret på denne side, samt ved større ændringer der kræver at vi tager kontakt til vores kunder, vil der være link til denne side. 

Skulle du som kunde være utilfreds kan der indgives en klage til Datatilsynet.

Til toppen